اروم کشاورز تولید کننده تجهیزات سرمایشی از جمله کولر های سلولزی و چیلر .................. دوره های آموزش تخصصی کشت و پرورش قارچ دکمه ای و صدفی و اصول کشت بذر قارچ ...................سیستم های جدید سرمایشی با قابلیت بالا و قیمت مناسب تولید شد       ::      تولید انواع رطوبت ساز های التراسونیک و نازلی و پروانه ای در ابعاد مختلف برای گلخانه -پرورش قارچ-بیمارستان ها -سردخانه ها-مرغداری ها - رنگرزی- پلیمر - نساجی و هر محیطی که نیازمند سیستم های رطوبتی با شبنم و بدون شبنم میباشد      ::      شماره های تماس اروم کشاورز 09144432479 09198843096 04432249012      ::      اروم کشاورز تولید کننده تجهیزات سرمایشی از جمله کولر های سلولزی و چیلر .................. دوره های آموزش تخصصی کشت و پرورش قارچ دکمه ای و صدفی و اصول کشت بذر قارچ ...................سیستم های جدید سرمایشی با قابلیت بالا و قیمت مناسب تولید شد      ::      پیام آزمایشی      ::      تست دوم      ::
روش بسته بندی قارچ
توسط: admins در 16-05-1395, 13:01
قارچ محصول فوق العاده ظریف و حساسی است و پس از برداشت به تدریج کیفیت خود را از دست می دهد لذا برداشت، جابه جایی و نگه داری محصول باید با کمال دقت و مراقبت اجرا شود. وارد شدن هرگونه فشار و ضربه به قارچ باعث قهوه ای شدن کلاهک شده و بازارپسندی آن را به شدت کاهش می دهد
به منظور حفظ کیفیت محصول رعایت نکات ذیل در هنگام برداشت محصول و پس از آن توصیه می شود
در هنگام چیدن قارچ باید توجه داشت که به کلاهک فشار بیش از حد وارد نشود و از تماس بیش از حدّ دست با آن نیز خودداری شود
    بهتر است قارچها در هنگام برداشت مستقیماً در ظروف بسته بندی قرار گیرد و از تجمع محصول به صورت توده خودداری شود زیرا این عمل باعث وارد شدن فشار به لایه های زیرین محصول و صدمه دیدن یا قهوه ای شدن آن خواهد شد
 قبل از برداشت محصول از آبیاری بستر خودداری شود زیرا این عمل باعث پخش ذرات خاک بستر بر روی کلاهک قارچ و کثیف شدن آن می شود
در ایران بیشتر قارچ به صورت تازه مصرف و مقدار کمی نیز به صورت کنسرو نگه داری و به بازار عرضه میشود. قارچ تازه بیش از 48 ساعت در حرارت 20 درجه سانتیگراد قابل نگه داری نیست(چون بیش از 70 درصد وزن قارچ را آب تشکیل داده است). اما می توان آن را به مدت  هفته در حرارت 4 درجه سانتیگراد نگه داری کرد. نگه داری قارچ در درجه حرارت بالا موجب خشک شدن، قهوه ای شدن، چرمی شدن بافت، باز شدن کلاهک و طویل شدن ساقه قارچ و در نهایت آلودگی با باکتری می شود، در این صورت بوی زننده از قارچ استشمام می شود. به منظور کاهش آثار حرارت و کمک به نگه داری قارچ معمولاً آنها را در بسته های پلاستیکی مخصوص بسته بندی کرده و سطح بسته توسط یک لایه پلی اتیلن (سلیفون) پوشیده می شود
در ایران معمولاً قارچ به صورت فوق در بسته های 200 تا 400 گرمی در ظروف یکبارمصرف بسته بندی می شود و برای انجام تهویه مناسب معمولاً 4 تا 6 سوراخ کوچک در پوشش پلاستیکی ایجاد می شود
جهت مشاوره و خرید محصولات با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس:09144432479-09198843096

تماس با ما ارومیه خیابان عطایی نبش کوچه 12 ساختمان سنگی طبقه اول ّFax : 04432240912 Tel : 0443224091 Mobile : 09144432479 - 09198843096